MY WILLPOWER

VANLIGA FRÅGOR

Varje träningspass innehåller styrka, kondition och rörlighet, men varje träningsupplägg ser olika ut. Vi varierar mellan cirklar, intervaller, in-group, parträning och AMRAPS. Ibland räknar vi antal repetitioner och ibland styr tiden, t.ex 45 eller 60 sekunders intervaller. Alla våra pass är högintensiv funktionell träning med inspiration från CrossFit, HIIT och klassisk cirkelträning.

Våra deltagare är både tjejer och killar, vissa har inte tränat på tio år, andra tränar regelbundet och gör detta som ett komplement, vissa har nyligen fått barn och andra har en skada att förhålla sig till. Upplägget på passen där vi tränar "individuellt i grupp" gör att nybörjare och träningsvana kan träna sida vid sida.

För oss är säker träning och rätt teknik A och O. Vi vill att du ska göra rätt, men vi vill även att du ska förstå hur kroppen arbetar. Ju mer du lär dig, ju mer vågar och utvecklas du. Vi presenterar alltid skalsteg i de olika övningarna och hjälper dig att anpassa övningarna utifrån dina förutsättningar. Vi jobbar med att stärka dig både mentalt och fysiskt under våra 6 veckor tillsammans - vi möter och utmanar dig att klara mer än du tror att du kan. Enligt oss är smart träning det som är bra för dig - inte nödvändigtvis den svåraste eller tyngsta övningen, men kanske inte heller "bekvämlighetsträningen".  

Vi tränar utomhus på olika grönytor, till exempel intill lekparker. Vi erbjuder i dagsläget träning i flera bostadområden i Linköping men vi utökar kontinuerligt. Hör gärna av dig till oss om du vill att vi ska komma till just ditt område. Vi erbjuder även träning på plats hos olika företag. Vi anpassar alltid träningsupplägget efter platsen där vi tränar och vädret för dagen. 

Vår träning bedrivs i huvudsak utomhus under säsong april-oktober. Under vintern erbjuder vi inomhusträning under januari-februari. Vi kommer gärna till ditt företag, din träningsanläggning eller din förening och erbjuder träningspass året om. Via våra sociala medier erbjuder vi träningsinspiration och online-träning året om. 

Nej! :) Våra träningspass är helt unisex och passar alla.  

Gärna! Vi gillar att se barn och ungdomar som rör på sig, vi sitter på tok för mycket still idag. Vi tror på idén att barn ser föräldrar som tränar tillsammans och att de själva samtidigt kan leka, hoppa och skutta till musiken. Du som förälder är dock ansvarig för att barnen inte 1) är i vägen för våra deltagare eller 2) skadar sig på utrustningen.