MY WILLPOWER

REFERENSER

Samarbeten

Casall PRO är stolt leverantör och samarbetspartner till My willpower. Upplägget utmanar vår högpresterande funktionella utrustning samtidigt som den hjälper deltagarna att vid varje lyft, kast och hopp ta träningen till nästa nivå och därav nå bättre resultat. Vi hoppas på att många upptäcker Mywillpowers imponerande satsning på friskvård och folkhälsa som ett resultat av detta.

Stuart Lascelles, Försäljningschef CasallPro

My willpower gör ett utmärkt jobb för att få oss att slita varje vecka. I början var det mycket ångest men nu börjar vi se höga huvuden och faktiskt ökade produktionshastigheter. Så vårt företag är ett bevis på att träning lönar sig både för individen men också för företaget.

Sven Lundgren, VD Staga Sweden AB

Vi är ett gäng på banken som fått förmånen att få lunchträna, i vår egen trädgård, med Mywillpower. Att få skratta och kämpa tillsammans tills svetten lackar har varit härligt både för kropp och knopp. Gång efter gång konstaterar vi att träningen, utan er draghjälp, inte hade blivit av. Tack för träningsvärk och för att ni lockat ut oss i friska luften för härliga pass i högt tempo!

Anna Montén, kundansvarig Landshypotek bank

Både att träna och samarbeta med Mywillpower ger energi, pepp och styrka! Det är en fantastiskt rolig träning som passar alla, oavsett fysisk form då du tränar utefter dina förutsättningar och dagsform!

Elina Jändel, säljare Storbildsfabriken

Att träna med My willpower ger alltid extra energi. De har ett stort engagemang och utomhusträning med riktiga vikter och träningsredskap ger stor variation i övningarna och gör det extra roligt och inspirerande.

Anders Lothigius, XLENT

En riktigt rolig och teambuildande träning. Väl anpassat till olika erfarenhetsnivåer så alla kan vara med och få ut något av det, och riktigt bra pepp som fick oss att köra in i det sista!

Elin Jakobsson, rekryterare på Xamera

Föreläsning om vikten av fysisk aktivitet blandat med styrke och konditionsövningar - Ett vinnande koncept för att få barn att vilja lyssna och förstå att rörelse är livsviktigt OCH roligt! En föreläsning ALLA barn borde få ta del av! Mywillpowers medverkan på vårt crossträningsläger var mycket uppskattat av både barn och föräldrar.

Linköpings motorsällskap & Finspångs motorsällskap

Jättebra aktivitet att köra som avbrott under en lång konferensdag. Uteträningen gav ny energi och blev en "snackis"  under resten av dagen.
Väl genomfört och smidigt fullservicekoncept som passar de flesta.

Liselotte Johansson, Finans- och personalchef Global Invest

Såhär säger våra deltagare

Det har varit jättekul att komma till träningen

Väldigt roliga pass, många varierande övningar bra peppande och kunniga coacher

Med er hjälp har jag blivit starkare både mentalt och fysiskt.

Bra coachning och härlig stämning.

För första gången ser jag fram emot träningstillfällena.

Tidigare har träning varit kul men ett nödvändigt ont.

Helheten det passar alla!

Älskar variationen aldrig ett pass som är det andra likt.

Tveklös rekommendation!