MY WILLPOWER

OM OSS

När vi startade Mywillpower ville vi skapa ett träningssammanhang där du som deltagare känner dig viktig, där du går hem mentalt starkare än du kom, med känslan av att det här vill jag göra igen!

Du som deltagare är viktigast för oss - vi ser dig, peppar dig och vill få dig att pusha dina gränser. Vi vill utmana dig samtidigt som vi 'håller dig i handen'.

Vårt mål som coacher är att ge dig säker, rolig och utvecklande träning - oavsett vilken nivå du befinner dig på. Men framför allt, att peppa dig till att göra allt du kan och lite till på träningen!

När du tränar med oss kommer du att träffa olika coacher. Läs mer och lär känna oss här nedan. Vi ses!

KATTIS

Glad. Positiv. Pratglad.
Jag är egentligen ganska försiktig av mig men så otroligt nyfiken att jag ofta lyckas hamna i situationer som skrämmer livet ur mig...Tänk omväxlande Tigger & Nasse ungefär 😆 Tidsoptimist av rang och något av en ”late bloomer”... för vem börjar en forskarkarriär som 40-åring och startar företag mitt i ”tvåbarnschocken”. Och behåller sitt första jobb. Samtidigt. 🙋🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Jaja. Det är tur en har en stabil man.

Väldig mycket pepp! Fullt fokus på dig och din träning. En av anledningarna till att jag älskar att coacha är för att jag per automatik släpper allt runtomkring mig när jag möter deltagarna. Jag älskar den känslan av flow och fokus - men även glädjen i att kunna ha något att ge till andra - det är hela anledningen till att Mywillpower finns. 😊

Nu forskar ju jag om beteendeförändring av just levnadsvanor, så svårt att inte ge ett supertorrt svar här.  😆 Vill du bli bättre på förändring så fundera på: ”Varför vill du det du vill - varför är det viktigt för dig”? Och öva upp din self-efficacy - tillit till din egen förmåga i det sammanhang som är viktigt för dig. 

DANIEL

Hej gänget! Min absolut största drivkraft är att hjälpa andra. Om det så är i utryckande tjänst som styrkeledare/brandman, headcoach i hockeylaget eller i familjen Mywillpower. Du som deltagare gör mig lite extra glad när du vågar utmana dig själv och göra det lilla extra, som jag vet att du klarar - även om du inte vågar tro det själv! 💫

Brukar många säga efter en pratstund, men det är oftast bara andra norrlänningar som kan gissa att det är Lule-dialekt dom hör. Mitt ”korta stopp” i Linköping för 17 år sedan blev längre än väntat när en annan av Mywillpower coacherna satte en fot i dörren. 

Även om jag ofta beskrivs som lugn så överensstämmer inte det med vad min pulsklocka säger, en vanlig dag är runt 25 000 steg. Så ständigt i rörelse är nog mer rätt uttryckt. Men jag hetsar inte upp mig i första taget och hamnar ganska sällan i stresskonen, även om det är en körig dag. 🚒🏒🥅🏃🏻💪🏼👶🏼

Jag älskar idrott och träning och gillar att dela min träningsentusiasm med dig. Sanningen är den att jag, på riktigt, gillar att göra burpees (ja det finns såna människor) 😆 Jag vill göra varje träningspass till en fest med bra musik, bra stämning och nu kör vi tills vi stupar-inställning. Utöver den ambitionen hjälper jag dig mer än gärna med att finputsa på tekniken. Jag vill att du ska göra rätt och samtidigt bli helt slut! 🤩

SOFIE

Jag är en glad och positiv tjej med rötterna från Småland. Lärarutbildningen i Linköping fick mig att flytta och här har jag blivit kvar tillsammans med man och två barn. Idrott och träning har alltid varit en stor del i mitt liv och hjärtat klappar lite extra för fotbollen. Det intresset delas till min stora glädje med min familj. Jag hade turen att upptäcka Mywillpower precis när det startat och blev helt fast direkt, sedan dess har jag tränat med dem och ser nu fram emot att även få coacha andra deltagare!

Jag gillar själv att träna i grupp då man får chansen att både peppa andra men också inspireras till att orka lite mer, lite längre och lite tyngre för varje gång. När jag är coach så är mitt mål att du som deltagare ska peppas och utmanas så att du känner att du gjort ditt absolut bästa med det som dagsformen erbjuder under träningspasset. Jag är själv en tävlingsmänniska och hoppas kunna motivera dig att orka lite mer än du kanske själv tror är möjligt och att få dig att känna dig som en vinnare när träningspasset är slut!

Jag brukar försöka planera in i förväg när veckans pass ska äga rum för att de ska rymmas i familjepusslet. Att träna tillsammans med människor som inspirerar mig och som jag har kul tillsammans med. Under själva träningen använder jag lite olika strategier för att motivera mig, t.ex. räkna antal reps för att veta hur mycket jag bör hinna på en viss tid, dela upp ett pass i mindre delar och beta av en del i taget ~ har man väl kommit igång så brukar passet gå i rena farten och känslan efteråt är ju oslagbar!

THOMAS

Jag har varit med och coachat på Mywillpower sedan start. Jobbar annars precis som Daniel som brandman/Styrkeledare inom Räddningstjänsten. Började spela fotboll när jag var 6 år och höll i med det till 30-årsåldern då jag började med styrketräning istället. Har sedan 2012 tränat crossfit vilket likt mywillpowers träningsfilosofi är en träningsform med stor variation. Min absoluta favoritövning är tunga knäböj - ingenting slår ett par starka ben! Utöver coachning, träning och jobb så hyser jag ett stort engagemang för mina två pojkar och deras hockeyintresse. 🥅🏒

I min roll som coach försöker jag vara tydlig, pedagogisk och konkret. För mig är det viktigt att förmedla ett säkert sätt att utföra övningar, vilket ofta går hand i hand med effektivt utförande. Tränar du med mig, får du mest sannolikt träningsvärk! 😉

Man ångrar sällan ett pass som blir av. Ibland är man inte jättesugen på att träna men det gäller att förlita sig på disciplinen istället för att vänta på motivationen. För varje gång du kämpar trots att det känns motigt blir det lite lättare nästa gång. Känslan efter ett träningspass är ju oslagbar! 🙌🏻

ANNA

Jag är en glad och aktiv sjuksköterska och småbarnsmor som älskar allt som har med träning att göra! Har varit en glad motionär i många år och gillar att utmana mig själv och testa på nya saker! Har en förkärlek för crossfitinspirerad träning men älskar även att snöra på mig ett par löpardojjor och ge mig ut i vårt vackra landskap och bara springa. Har ett pannben som gör det svårt att inte ge allt och lite till. För mig är träning balsam för själen och jag gillar att hjälpa människor, vilket nog även ses i mitt val av yrke. Jag behöver själv träning för att fungera och må bra och jag vill mer än gärna kunna förmedla den känslan till fler människor - oavsett vilken nivå eller plats i livet man befinner sig på.

Med mig får du förhoppningsvis mycket träningsvärk. Jag vill kunna förmedla glädjen och ruset jag själv får när jag kört ett riktigt jobbigt pass. Jag kommer pusha er det lilla extra på ett säkert och hållbart sätt. Framförallt kommer vi ha kul och att just du kommer känna dig lite starkare och gladare för varje gång. Min ambition är att förmedla att vi är en enda stor träningsfamilj som tillsammans peppar och tar oss framåt för både kropp och knopp! Jag blir lite extra glad om du kör de där extra repsen när du tror att du är helt slut för vi alla har alltid ”lite till” i oss!

All träning räknas! Se till att hitta en träningsform som är kul, som får dig att utvecklas och som du känner att du kan hålla i. Vi är alla olika och kommer från olika träningsbakgrund så utgå alltid ifrån dig själv och din dagsform. Och glöm för guds skull inte bort vilodagen för återhämtning.

REBECKA

Jag älskar att vara hemma med min familj men också att upptäcka och se nya saker och platser. Har förutom träning även intresse för trädgård och att njuta av de små sakerna i livet. Till vardags jobbar jag som HR Business Partner vilket innebär att vara en stödjande, drivande och coachande partner inom HR processer gentemot chefer och ledningsgrupper.

Förhoppningsvis glädje, pepp och lite jävlar anamma. Blir så fylld av energi när jag ser deltagare ta i det lilla extra och jag strävar alltid efter att ge tips och tricks i utförandet av varje övning! Jag tror generellt att man klarar av mer och är starkare än vad man själv tror. Att våga prova något nytt, be andra om hjälp och att utmana sig själv gör att man lär och utvecklas - gäller både inom träning och generellt i livet.

Hitta en träningsform som du tycker är kul! Det gör det lättare och roligare och ger mer lust att träna. För mig har träning alltid funnits närvarande i olika former och anledningen till att jag hamnade hos just Mywillpower är att denna träningsform är den absolut roligaste träningen jag vet. Man blir så peppad av varandra vilket gör att man gärna lägger i en extra växel och att träna utomhus i friska luften ger även det en extra skjuts! 

KRILLE

Hej! Jag är en glad och spontan kille från Skåne, och arbetskollega till Daniel och Thomas. Jag har alltid varit aktiv och nyfiken och har provat en hel del olika sporter. Det, i kombination med ett stort intresse för natur, äventyr och olika uthållighetsutmaningar har gett mig en stor variation på min träning och en insikt i hur fantastiska och mångsidiga våra kroppar är. Och insett att det är just min bredd som är min största styrka. Det har även gjort att jag lite har lämnat den prestationsinriktade träningen och mer ser rörelse som ett sätt att leva och ta hand om den kropp som jag förhoppningsvis ska bo länge i. För övrigt så är glass det godaste jag vet och jag mår allra bäst vid havet, i skogen eller bland snötäckta berg.

Förhoppningsvis rätt kul och ibland kanske lite annorlunda träning. Jag blir så otroligt inspirerad och på gott humör av att se er deltagare kämpa på passen, i ur och skur, och den inspirationen och glädjen strävar jag efter att bjuda tillbaka till er.

Oavsett ambitionsnivå så behöver vi röra på oss, och vanlig vardagsaktivitet ska inte underskattas. Löp-/cykelpendla till jobbet. Hoppa av bussen en eller flera busshållplatser tidigare. Ta trapporna, oavsett våning. Unna dig en lunchpromenad. Stå på ett ben när du borstar tänderna. “Move it, or lose it”.

IDA