Utomhusträning

Vi erbjuder träningsgrupper i Linköping och bygger vår verksamhet utifrån efterfrågan. Vi kommer till dig där du är - till ditt bostadsområde, din förening eller ditt företag. Vi erbjuder högintensiv funktionell träning med inspiration från CrossFit, HIIT och klassisk cirkelträning. Vi blandar styrka och kondition och anpassar träningen så att både nybörjare och träningsvana kan träna tillsammans. I alla övningar finns skalbara alternativ och vi hjälper dig med tekniken för att du ska uppnå dina träningsmål.

#Kickstarter

Kickstarter är något för dig som vill boosta med ny energi och skaffa regelbundenhet i träningen. Du köper din plats till en sex veckors träningsutmaning, träning två gånger per vecka, totalt 12 träningspass. Träning tillsammans med ditt lag kommer att göra det enkelt att gå till träningen. Vi tränar bootcamp-inspirerat med intervaller, cirkelträning och wodar med utrustning från vårt rullande gym. 

#Winterkick

Det här är träningen för dig som vill kicka igång det nya året, pressa kroppen i ett högt tempo och samtidigt träffa nya härliga människor. Vi tränar inomhus under januari-februari och träningspassen leds av en coach som visar dig tekniken och motiverar dig att ge järnet. Alla passen innehåller övningar som tränar din styrka och kondition. Effektiv träning som kommer att ge dig de träningsresultat du är ute efter. 

Kolla in vår instagram @mywillpowertraining för bilder från träningen.